5 Temmuz 2013 Cuma

İGM’DE AK PARTİ – CHP İTTİFAKI!..

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Temmuz ayı son toplantısı yapıldı. Toplantıya Başmakçı ilçesine yapılacak olan 4 derslikli okul için ayrılan 320 bin TL’lik ödeneğin gençlik merkezine aktarılması damgasını vurdu.
Gündem maddelerin okunmasıyla başlayan Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Temmuz ayı son toplantısında Başmakçı ilçesine yapılacak olan 4 derslikli okul için ayrılan 320 bin TL’lik ödeneğin gençlik merkezine aktarılması damgasını vurdu.
Konuyla ilgili gündem maddesinin okunmasının ardından konuyla ilgili söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Başmakçı İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Kısa, halihazırda bulunan 8 derslik gençlik merkezinin yeterli olduğunu ve yapılacak olan 4 derslikli okul için ayrılan 320 bin TL’lik ödeneğin gençlik merkezine aktarılması gereksiz olduğunu anlattı.
Kısa’nın bu açıklamasının ardından İGM Başkanı Salih Sel ve AK Parti ile CHP İGM üyeleri Kısa’ya tepki gösterdi.
Kısa’nın ardından konuyla ilgili söz isteyen CHP Başmakçı İGM Üyesi Ali Işık Kısa’ya katılmadığını ve alınan kararın yerinde bir karar olduğunu söyledi.
Işık’ın bu konuşmasının ardından meclis kısa süreli gerginliğe sahne oldu.
Meclisin kapanmasıyla birlikte MHP Başmakçı İGM Üyesi Doğan Kısa, MHP grup odasında Basın toplantısı yaparak, hem konuyu açıkladı, hem de Çarşamba günü meclise getirdiği kalıp tahtasına çakılmış 20′lik çivinin anlamını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder